Повече усмивки за Коледа

Дни преди Коледа посетихме Дневен център "Вяра, надежда, любов" в Кюстендил, за да финализираме дейностите си по кампания „Благотворителна училищна книжарница“
Резултата от усилията на цялата училищна общност да подари повече усмивки за Коледа намираме в написаното във фейсбук страницата на "Вяра, надежда и любов".
"С много вълнение, настроение и радост днес посрещнахме деца и учители от Шесто основно училище "Св. Паисий Хилендарски". Благодарение на кампанията "Благотворителна училищна книжарница", проведена в училището, те осигуриха за Дневния център: голям батут с предпазна мрежа и топки, детски автомобилен симулатор, бебешки кошари, кинетичен пясък с фигури, конструктори Lego, фигура на Дядо Коледа, книжки за оцветяване, книжки за писане по контури, ортостатична ортеза за обездвижване на ръка и пръсти, ортопедично тежко одеяло и други.
Сърдечни благодарности на учителите, учениците и родителите, които прегърнаха нашата кауза! БЛАГОДАРИМ ЗА ДОВЕРИЕТО, ЗА ЕНЕРГИЯТА, ЗА ОТНОШЕНИЕТО!
Коледно настроение ни подариха със своите изпълнения децата от вокална група "Калпазани" .
На всички добротворци от 6 ОУ "Св. Паисий Хилендарски" пожелаваме да не спират да вярват в доброто, да имат надежда и да сбъдват все по-смели мечти! "

radost-
radost-
radost-
radost-
radost-
radost-
radost-
radost-

Image

България

2503, гр. Кюстендил
ул. "Ефрем Каранов" №33

Допълнителни адреси:

  • 2503, гр. Кюстендил, ул. „София“ 6;
  • 2501, гр. Кюстендил, ул. „Кокиче“ 7.

 
Image