Участие в Националната конференция за млади лидери

Учениците от 4.а клас Георги Илиев и Сияна Росенова получиха покана за участие в Националната конференция за млади лидери.Те преминаха през номинация и бяха одобрени сред много кандидати.
Национална конференция за млади лидери от 4-8 клас е първият и най-значим проект на фондация „България без граници“.
Организаторите имат удоволствието да предложат шестдневна лятна конференция за изявени ученици от 4-8 клас в столицата на България през 2022 гпрограма, която има за цел да предостави опит и преживявания на талантливи ученици и да ги запознае с ключови концепции за лидерство чрез изследване на лидерите от българската история и съвремието, като ги вдъхновява да влияят на промяната в своето училище или в обществото. По време на конференцията участниците посещават значими исторически обекти и институции в столицата на България.

 

Всеки от тях ще има възможност да практикува своите лидерски умения в групови дискусии, дебати, ролеви игри, симулации със свои връстници от различни краища на страната и от българските общности в чужбина. С богатата си история и култура София и околностите й ще се превърнат в домакин на конференцията за млади лидери през лятото на 2022г, предлагайки чудесни възможности за учениците да учат за качествата на лидерите от миналото и съвремието, докато опознават забeлежителностите и красотите й.
Това е предизвикателство за любопитни и амбициозни умове да търсят решения и да бъдат преносители на промяната .

Image

България

2503, гр. Кюстендил
ул. "Ефрем Каранов" №33

Допълнителни адреси:

  • 2503, гр. Кюстендил, ул. „София“ 6;
  • 2501, гр. Кюстендил, ул. „Кокиче“ 7.

 
Image