СЕДМИЦА НА БАЩАТА от 7 – 13 НОЕМВРИ 2022 г.

Каним Ви да се включите в петата Седмица на Бащата, от Националната кампания "Да бъдеш баща"!. В седмицата от 7 до 13 ноември 2022 година отново обръщаме специално внимание на татковците и на всички значими за детето мъже (дядовци, чичовци, батковци, треньори, приятели и други). Това ще бъде незабравимо преживяване за малките и за големите.
Именно затова тази година отправяме предизвикателство към татковците под надслов „Безценно с татко“. Бащите, които искат да се включат в него, ще трябва да заснемат кратки видеа, които да покажат как те най-много обичат да прекарват времето си с децата. Татковците ще имат широко поле за действие – темите им могат да обхващат всякакви аспекти от техните безценни мигове в забързаното ежедневие, а като примерни теми могат да използват – „Обичам да рисувам с тате“, „Обичам да катеря върхове с тате“, „Обичам да готвя с тате“, „Обичам да строя лего с тате“, „Обичам да играя баскетбол с тате“ и др.
Видеото трябва да е между 30 секунди и една минута. Можете да ни го изпратите до 8.11.2022 г. като съобщение във фейсбук страницата на „Да бъдеш Баща https://www.facebook.com/MenCareBG

Image

България

2503, гр. Кюстендил
ул. "Ефрем Каранов" №33

Допълнителни адреси:

  • 2503, гр. Кюстендил, ул. „София“ 6;
  • 2501, гр. Кюстендил, ул. „Кокиче“ 7.

 
Image